Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Dinnyenap és tematikus nap Ópusztaszeren Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 07.
Minden, ami dinnye Ópusztaszeren! Augusztus 11-én, a Dinnyenapon nemcsak kedvére fogyaszthatják a mézédes gyümölcsöt, hanem az abból készült szobrokat is megnézhetik. Kézműves foglalkozások, néptánc, népzene és gabonához kapcsolódó tematikus programnap is várja az érdeklődőket!
Tovább...
 
Mi az a Buteyko légzéstechnika? Nyomtatás E-mail
Írta: Varga-Szilágyi Gyula - vezető Buteyko terapeuta,   
2018. augusztus 07.
ImageA világ minden táján működik Buteyko klinika, Amerikában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Ázsiában, Európa szinte minden országában (Anglia, Írország, Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Skandinávia, stb.) Ha valaki az interneten rákeres a „buteyko” szóra, többszázezer találat jön fel.
Tovább...
 
Lassan termál hőfokú lesz a tó víze Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 07.
ImageJúlius utolsó hetéig nem tette próbára szervezetünket a nagy kánikula, 2-3 napnyi forróbb időszak után ugyanis ezen a nyáron mindig jött egy markáns hidegfront, így nem kellett hőgutától tartani. Most azonban igen komoly pótlásba kezdett az "időjárás felelős", ugyanis immár egy hete makacsul ragaszkodik hozzánk a rekkenő hőség, s az előrejelzések szerint nem is tágít tőlünk egy darabig.
Tovább...
 
Ismét adománygyűjtést szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 07.
ImageGondtalan sulikezdés mottóval ismét adománygyűjtést szervez Székesfehérváron a Next Stop Üzletközpont és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ. A rászoruló gyerekeknek szánt tanszereket öt napon át, augusztus 9-13-ig várják.
Tovább...
 
Elkészült a Fehérvár Táncosa verseny továbbjutóinak névsora Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. augusztus 07.
ImageMegszületett a Fehérvár Táncosa verseny továbbjutóinak névsora: a zsűri az elmúlt napokban a nevezés során beküldött videók alapján kiválasztotta a legjobb versenyzőket.
Tovább...
 
„Rámenős természet, bátor szív, erős akarat” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 06.
Koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottak a Vásárhelyi úti Repülős és Ejtőernyős emlékműnél a második világháború után újjászervezett 62. Önálló Ejtőernyős zászlóalj tiszteletére. Juhász József nyugállományú repülős ezredes az eredményes és fontos szerepet betöltő zászlóalj történetét felidézve a katonák jelleméről így fogalmazott: „Gyors elhatározóképesség, lobbanékony, rámenős természet, bátor szív, erős akarat kell (…).”
Tovább...
 
Forró nyarak halkan zümmögő gyilkosa: a légy Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 06.
ImageTudtad, hogy a légy az ókori Egyiptomban a bátorság és a kitartás jelképe volt? Naná, hiszen hiába hessegeted el, csak visszajön, rendíthetetlenül mászik az ételre, a macska piszkára, az arcodra, a friss horzsolásra a kezeden, s mindezt váltogatott sorrendben, hogy kellőképpen elöntsön az undor és a betegségek, amiket terjeszt(het).
Tovább...
 
Hahó, allergiások és asztmások! Kezdődik a parlagfűszezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 06.
ImageHamarosan kezdődik az asztmások és az allergiások rémálma, a parlagfűszezon. Ez a legagresszívebbnek mondható pollen egészen október közepéig (az első éjszakai fagyokig) kínozza az allergiásokat orrfolyással, tüsszögéssel, szemviszketéssel, az asztmásokat pedig súlyos ingerköhögéssel és nehézlégzéssel sújtja.
Tovább...
 
Hogyan lesz valakiből jó sportfotós? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 06.
ImageMurányi Gábor gyerekként autóversenyző akart lenni, és egy rotakapával gyakorolt naphosszat a környék földes útjain. Pár év múlva már az autóversenyek kerekeiről kapargatta le a sarat, majd 16 évesen - életkorát papíron meghamisítva - versenybíró lett a Forma-1-en, később rallyzni kezdett, EB-futamokon is indult, ma pedig a Forma-1 hivatalos fotósaként dolgozik.
Tovább...
 
Ricsi és a Kék villám Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna, Fraller Ildikó   
2018. augusztus 06.
ImageA Halesz ligetben hatalmas örömmel vette birtokba a mozgássérült Ricsi a Kék villám speciális futóbringát, amit dr. Cser-Palkovics András polgármester adott át a kisfiúnak. A sporteszköz a mozgás élménye mellett fontos fejlesztő funkciókkal segíti majd a mindennapokat.
Tovább...
 
Telefont és ajándékcsomagot nyerhetnek a gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 06.
ImageA nyári vakáció egészséges eltöltésével kapcsolatos rajzpályázatot hirdetett a székesfehérvári székhelyű PatikaPlus Gyógyszertárak csoportja. Az alkotásokat augusztus 31-ig lehet beküldeni, a pályázó gyerekek értékes ajándékokat nyerhetnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10308 - 10318 / 20492